Postuar më: 7 June / 18:10

Logoja dhe slogani

Logoja zyrtare e garës është titulluar “Inspirimi”, ndërsa është krijuar nga agjencia braziliane, “Africa”.

world-cup-2014

Dizajni paraqet një imazh të tri duarve fituese që së bashku e çojnë lartë Kupën e Botës, kurse është me ngjyrë të verdhë dhe të gjelbër në mënyrë që ta prezantojë nikoqirin.

FIFA, po ashtu, ka zgjedhur edhe një poster zyrtar, i cili është dizajnuar nga agjencia kreative braziliane, “Crama”.

Slogani

Slogani zyrtar i këtij kompeticioni është: “Të gjithë në një ritëm (Juntos num so ritmo)”.

0 komente