Postuar më: 15 July / 20:32

Tifozet më seksi të Botërorit…

Argjentinaset, brazilianet, gjermanet, italianet, holandezet, amerikanet… apo? Cila është shija juaj për tifozet e këtij Botërori?

Kampionati botëror Brazili 2014 nuk ishte atraktiv vetëm për fushën e gjelbër dhe për futbollin.

Po aq atraktive për publikun ishte edhe prania e tifozeve seksi dhe mënyra e “veshjes” së tyre. Ato shpesh ishin në qendër të vëmendjes së mediave dhe fotografëve.

Në disa fotografi të përzgjedhura më poshtë janë shfaqur disa prej tifozeve më seksi të këtij Botërori.

Cila është më e preferuara e juaj? Jepni mendim në hapësirën për komente…

SHBA

21shba

Uruguai

20uru

Zvicra

19zvc

Spanja

18spa

Rusia

17rus

Holanda

16hol

Meksika

15meks

Gjermania

14gjerm

Italia

13ital

Irani

12iran

Kosta Rika

11kostar

Koreja e Jugut

10korjug

Hondurasi

9hon

Greqia

8gre

Gana

7gan

Kolumbia

6kol

Brazili

2aus

Argjentina

1argj

0 komente