Referët

 • HowardWeb-kryes

  Zona e Evropës

  7 June 2014

  Arbitrat Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar   Dr. Felix Brych  Gjermani 2007 Cuneyt Cakir  Turqi 2006 Jonas Eriksson  Suedi 2002 Bjorn Kuipers  Holandë 2006 Milorad Mazic  Serbi 2009 Svein Oddvar Moen  Norvegji 2005 Pedro Proenca  Portugali 2003 Nicola Rizzoli ...

 • CarrillVictor-AJ

  Zona e Amerikës Jugore

  7 June 2014

  Arbitrat Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar   Victor Carrillo  Peru 2005 Enrique Osses  Kili 2005 Nestor Pitana  Argjentina 2010 Sandro Ricci  Brazil 2011 Wilmar Roldan  Kolumbia 2008 Carlos Vera  Ekuador 2006     Asistentët Emri Vendi Në nivel ndër...

 • RobertoMoreno-AV

  Zona e Amerikës Veriore, Qendrore dhe Karaibeve

  7 June 2014

  Arbitrat Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar   Joel Aguilar  El Salvador 2001 Mark Geiger  SHBA 2008 Walter Lopez  Guatemala 2006 Roberto Moreno  Panama 1996 Marco Rodriguez  Meksika 1999     Asistentët Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar   Eric B...

 • DanielBenett-Afrika

  Zona e Afrikës

  7 June 2014

       Arbitrat Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar   Alioum  Kamerun 2008 Daniel Bennett  Afrika e Jugut 2003 Noumandiez Desire Doue  Bregu i Fildishtë 2004 Bakary Gassama  Gambia 2007 Djamel Haimoudi  Algjeria 2004         Asistentët         E...

 • RavshanErmatov-Azi

  Zona e Azisë

  7 June 2014

  Arbitrat   Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar   Alireza Faghani  Iran 2008 Ravshan Irmatov  Uzbekistan 2003 Yuichi Nishimura  Japoni 2004 Nawaf Shukralla  Bahrejn 2007 Benjamin Williams  Australi 2005   Asistentët Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar  ...

 • Norbert-Hauata-OQ

  Zona e Oqeanisë

  7 June 2014

  Arbitrat Emri Vendi Në nivel ndërkombëtar   Norbert Hauata  Tahiti 2008 Peter O Leary  Zelanda e Re 2003   Asistentët Jan Hendrik Hintz  Zelanda e Re 2008 Mark Rule  Zelanda e Re 2008 ...